[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nieuwsgierig naar uw gezondheid?

Of komt je niet verder met je gezondheid en ervaart je chronische klachten/pijn waar je nog niet goed mee geholpen bent, alleen maar symptomatisch behandeld wordt, het tussen je oren zit of geen goed antwoord op hebt?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak bij ons en krijg d.m.v een GRATIS Intake en Health Check om inzicht in je gezondheid te krijgen en in hoe je lichaam werkt en wat je kan doen om je eigen gezondheid terug te winnen.

Wat doen wij?

In ons Vita Nova Medical Centre willen wij je helpen een passend antwoord te krijgen op al je vragen mbt je gezondheid.

D.m.v een eerste gratis intake en health check bieden wij een stuk inzicht in je gezondheid en daarop volgt een uitgebreide anamnese. Dit is dus geheel vrijblijvend en jij bepaald uiteindelijk zelf of je, eventueel samen met ons, je gezondheid in eigen hand neemt.

Voeding en leefstijl spelen in onze praktijk een grote rol. Ons lichaam heeft zelf, wanneer we de juiste voeding en voedingsstoffen binnen krijgen, een groot zelfherstellend vermogen.

Een ieder van ons heeft dus zijn of haar gezondheid voor een groot deel in eigen hand alleen weet men vaak niet hoe te beginnen en hoe het lichaam werkt.

Wij proberen je daarin te coachen en verder te helpen met je gezondheid door middel van gezonde voeding en suppletie zodat je weer opnieuw gezondheid en vitaliteit ervaart.

Bel voor een gratis intake en health check via telefoonnummer: 026-3514071
Of mail via: [email protected][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”627″][/vc_column][/vc_row]